Wake Up

ILLUSTRATION

COMMISSION

UPSIDE DOWN

Te trezeşti, mergi la muncă, consumi bunurile şi serviciile care ţi se oferă şi o iei de la capăt a doua zi. E un ciclu în care ţi se cere şi ceri tu de la tine şi de la ceilalţi mai mult şi mai repede, ajungând să înţelegi prea bine semnificaţia “merg în cerc”.
Te afli într-un sistem din care unii spun că trebuie să ieşi ca dintr-un coşmar. Alţii spun că ţine de tine să schimbi sistemul – din interior. Fără să renunţi la valorile de bază, fără să devii “unul de-al lor”. Un roboţel care zbârnâie într-o direcţie necunoscută şi face lucrurile pe care le face pentru că i se spune sau sugerează să le facă. Sistemul acesta e forţa pe care tu, eu, noi am construit-o pentru că am uitat să punem întrebări ca “de ce?”, “ce se întâmplă dacă…?” şi, mai important, “cum pot face să fie altfel?” Ne place să ne complacem în situaţii şi să găsim scuze că e imposibil să schimbăm lucrurile pentru că monstrul pare mult prea mare din unghiul din care îl privim.
Wake up. Acum, sistemul există şi funcţionează pentru că faci parte din el. Şi fiecare zi în care lucrezi ca un roboţel îl face să funcţioneze la fel. În momentul în care schimbi ceva la modul în care percepi lumea, la cum comunici şi acţionezi, deja generezi o schimbare. Cei de lângă tine o vor simţi şi vor fi influenţaţi în timp. Dar pentru asta e nevoie să ne trezim şi să găsim lucrurile care aduc un bine comunităţilor din care facem parte. Să privim la noi, la cum putem aduce prin acţiunile proprii un impact bun în lumea din jur. Ce stă în mainile tale să faci, stă şi în mâinile celui de lângă tine. Prin urmare, nu eşti singur. Încet, dar sigur, lucrurile se schimbă pentru că tu & cei de lângă tine vă treziţi şi vedeţi mai departe de ceea ce arată sistemul. Vedeti lucrurile bune care se întâmplă şi alegeţi să credeţi în ele. Alegeţi să faceţi parte din povestea lor şi să o transmiteţi mai departe.

“Wake up”.

Thank you!

If you would like to commission an illustration to personalize products, then please contact me today.

 

Write to me at roxana.antochi@outlook.com or call me at +40756546562.